söndag 22 juni 2008

Extra händer och långväga besök

Midsommarhelgen har varit lugn och skön - tack vare en hel del regnskurar växer min kofta i Mirasols Hachogarn. Dessvärre uteblir bilder då kameran och jag inte är riktigt överens just nu. Detta gör också att HÖGforms nya koftnålar inte kommer in i butiken.

Idag har vi inventerat garnlagret - stort tack Inger för din hjälp!

Vi har också haft långväga besök i butiken från Roskilde i Danmark - jättekul att träffas - hoppas att er fortsatta resa hem gick bra!

Imorgon kommer jag äntligen att få hem nästa leverans av Harmonystickor - de har åkt lite fram och tillbaka i världen innan de kommit på rätt spår.

onsdag 18 juni 2008

Mera Harmony på ingång

Nu äntligen! - är det på väg påfyllning av Harmonystickor. De bör vara framme senast måndag och då hinner alla få sina stickor som väntar innan vi stänger för semester i webbutiken. Till dig som väntar och vill förskottsbetala sin beställning måste betalningen vara framme senaste måndag.

Tiden rusar förbi

Usch vad dagarna har rusat förbi den senaste tiden. Dagarna har varit fyllda med att kurera en förkylning som jag fick med mig från Norrbotten. Barnen har haft skolavslutningar. Jag har stickat med Linköping knitters på WWKIPD mm mm.
Nu längtar jag och familjen till semestern som startar nästa vecka så styr vi kosan söder ut.

onsdag 4 juni 2008

Lite längre ADDI Lace


Strax innan vi ska åka kommer en leverans med ADDI Lace stickor - välbehövlig påfyllning av lagret. Nu finns även stickorna i nr 3,25 och nr 3,75 samt längderna 120 cm och 150 cm.

Sjung om studentens ......


...... nu åker vi till Norrbotten för att fira en studentexamen ....


Med mig i bagaget har jag nyinköpt handspunnen ull från Garnverket samt en Mirasols Tíka garn som ska bli en sommarpläd.


tisdag 3 juni 2008

Koftnålar

De här läckra koftnålarna har Högform design precis skapat. De kommer in i butiken nästa vecka. Jag vet redan ett par plagg som behöver en koftnålar .......

Att färga eller dricka - det är den stora frågan

Idag dök det upp ett trevligt paket på posten. Kool Aid saft pulver att färga garn med..... Nu ska jag bara välja vilken färg jag ska prova - här kan man få lite hjälp.