lördag 27 september 2008

Maaagisk fredag 2

Igår kom så äntligen leveransbeskedet när den här magiska kollektionen kommer från Opal. Under v 41 kommer den till Garnhärvan. Ett garn som kommer att bli uppskattade julklappar till alla barn och barnbarn (och även vuxna!) som gillar Harry Potter.

Kollektionen är efterlängtad och vi är inte garanterade kompletterande leveranser . Jag har gjort en rejäl beställning och vill du vara säker på att kunna köpa garnet så vänta inte för länge. Så snart jag har bilder på garnet lägger jag in dem i butiken och du kan beställa.

Maaagisk fredag 1

Igår var jag i Göteborg på ett intressant seminarium för jobbets räkning. Det innebar ett antal timmar på tåget och det blev en lång skön stickstund. Jag köpte av en händelse tidningen Land tidigare i veckan och i den hittade jag ett mönster till fingervantar som är stickade i Mirasols garner Hacho. Jag vill ha ett par i blått och så här långt hann jag innan jag kom hem....

onsdag 24 september 2008

Harmony Wood nyheter

Inom ett par veckor dyker det upp en del nyheter från Knit Picks Harmony Wood. Vad sägs om:

10 cm vantstickor nr 2- nr 4
Strumpstickor nr 2,5 och nr 3 i 20 cm
Kroknålar nr 3 - nr 8
Virknålar, vanliga och med olika storlekar i båda ändarna
De utbytbara stickorna kommer i stl nr 3! nr 3,5! och nr 15

I helgen går flyttlasset - begränsad service

Nu är lilla huset så pass klart att vi i helgen kommer att flytt garnlagret. Det ser jag fram emot -att vi kommer på plats.
Det här innebär att jag sänker servicenivån i butiken tors-sön. Nu hoppas jag att mina stickstunder kommer att bli fler och längre det har varit alldeles för lite stickning för min del de senaste veckorna men ikväll åker jag iväg en stund på LKPG Knitters stickcafé.

tisdag 16 september 2008

Harmonyleveranser på väg...

..... ett stort tack till Gudrun och Inger som förstärkt dagens packning. De flesta av er som väntar på era Harmony produkter kommer att få dem innan veckan är slut (förutsatt att postgången fungerar).

måndag 15 september 2008

Nyheter från KnitDenise

Några nyheter har dykt upp den senast veckan. Vad sägs om avkopplande pianomusik till stickningen. Det är KnitDenise som komponerat och spelat in en CD-skiva med härlig pianomusik. Överskottet från den här försäljningen går oavkortat till bröstcancerfonden.
Nu finns även The Denise Organizer i sortimentet - en praktisk förvaringsväska till Denisestickor och andra sticktillbehör två av fickorna går att ta bort och användas som mindre väskor.
En annan nyhet som snart kommer in i butiken är att du kan köpa stickset med 1 par stickor tillsammans med två förlängningstrådar + stoppar.

.. och bygget ?!?!?

.... har kommit så här långt..... nu har nästan hela stugan fått ett första varv rödfärg. Men det är en kall höst i år att måla. Jag kan inte minnas när det var så kallt redan i mitten av september.

Välkomna in! Nu börjar det att ta form även inomhus.