fredag 8 augusti 2008

Sportstrumpgarn och Barbie

Så kom i sista minuten ytterligare en leverans med nytt sockgarn - från Schoeller Stahl. Inga bilder tyvärr utan garnet packades snabbt om och in i bilen som nu är fullpackad tills imorgon.

Från Schoeller Stahl har jag beställt ett sockgarn i härliga barnfärger. Ett garn heter Barbie, ett annat Bubblegum. Nytt är också ett sockgarn lämpligt till sportsockar med extra andningsegenskaper.

4 kommentarer:

Ingalill sa...

Och garnet till sportsocker får vi se när?

Vi som inte är i Karlstad alltså! Gubben vill ha just sportsocker.....

Bim sa...

Ingalill... jag ska klappa på lite åt dig ;) hihihi...
Må så grankott... ngn som hoppas hon hittar fram till rätt ställe!!! För går man efter länken som följde med brevet så lär man tydligen hamna mitt i urskogen på en grusväg - enligt någon som testat, hihihi... inte jag!!! Jag kommer sist som vanligt, ehhh...

Trollmamman sa...

Sportsockar.... Undrar jag om pojktrollen verkligen skulle uppskatta hemstickade fotbollsstrumpor? Som läget är nu "krigare" mor o söner om vikten av tejp kring strumpor och benskydds över och underdelar ;-)

Bibblostick sa...

Så spännande med alla nya sockgarner. Jag väntar ivrigt på bilder av barngarnerna. Ett av mina barnbarn förklarade igår att hon ännu inte fått sockorna jag lovat henne.